Lampin lava

Viikonlopun hinta perjantaista sunnuntaihin 480 €

ja 150 hengen astiasto 150 € kaikki ja pelkkä kahviastiasto 50€/tilaisuus

viikonlopun vuorokausihinta 250 €/pvä (pe, la, su)

Maanantai- torstai hintaan 150 €/pvä ja 0,5 pvä 100€ (1/2pvä = 6h)

Lampin lavan vuokraus

Toholammin Urheilijoiden Lampin lavan uusittu juhlasali on tunnelmallinen sali, jossa vietät syntymäpäivät, häät, valmistujaiset ym. perhejuhlat. Sali on myös oiva paikka kokousten pitämiseen. Jaostot tulevat järjestämään myös nuorisolle mm. Disco ja elokuvailtoja yms.

Juhlasali on kooltaan noin 90 m2. Istumapaikkoja on 80 henkilölle, uudet pöydät ja tuolit! Isommat juhlat 120-200 henkilölle kannattaa pöydät laittaa tanssilavan puolelle. Juhlasali käsittää varsinaisen salitilan, jonka päässä on iso suurkeittiö, josta aukeaa tarjoilutiski suoraan saliin. Keittiössä on varusteina jääkaapit, pakastin, uusi 10,4kW liesi kiertoilmauunilla, kahvinkeittimet, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja tunneliastianpesukone. Käytettävissä on myös kahviastiasto ja ruokailuastiasto 150 henkilölle, sekä valikoima muita tarjoiluvälineitä.

Vuokrataan juhlasali, suurkeittiö, tanssilava, esiintymislava, lipunmyyntipiste, aidattu alue, ulkogrillit jne. Ruokailu palvelut mahdollista ostaa erikseen mm. Ritjan keidas (ruoka tehdään Lampin lavan suurkeittiö). Tästä vuokraajan pitää toistaiseksi sopia erikseen!

Varaukset Sari Pajakoski 040 519 9154 (tarvittaessa jätä viestissä yhteystietosi).

Tilan näytöstä sovitaan AINA erikseen. Varmista tilanne ETUKÄTEEN!

Tulot Lampin lavan tuotoista jaetaan urheilujaostoille. Lisäksi jaostoilla mahdollisuus järjestää omia iltamia nuorisolle, tulot tulee sille jastolle joka järjestää