15
JOU
14.00
Edustus, Miesten 2-divisioona Pohjanmaa, lohko 7

TU - SB Paapat  8 - 15

Lampin halli

TU - SB Paapat Otteluennakko.

Vuoden viimeinen peli!

Huomenna lauantaina laitetaan Sählyvuosi 2018 pakettiin, kun Jouluklassikkoon valmistautuva SB Paapat tulee valmistaviin harjoituksiin Toholammille. Joukkueet ovat tällä kaudella kertaalleen jo kohdanneet. Paapat vei ensimmäisen kohtaamisen selkeästi luvuin 11-5. Kyseessä oli vasta kauden toinen peli molemmille joukkueille, joten varmasti eteenpäin on menty. Saapa nähdä mitkä ovat numerot huomisessa pelissä.

SB Paapat.

Eipä tämä joukkue hirveästi esittelyjä kaipaa. 14-2, 9-0, 18-5, 16-5 jne jne. 11,5 tehtyä maalia per peli keskiarvolla 2.divaria tällä kaudella jauhanut Paappa-ryhmä on äärimmäisen vaarallinen. Suomen Cupissa on kaatunut divarissa pelaava Nurmon Jymy, sekä liigassa pelaileva OLS. Eipä tarvi muuta sanoa.

TU.

Loistava voitokas ottelu alla Blue Foxista. Selvää on kuitenkin, että vastustaja on kovempi huomenna. Myöskin erilainen ja Paappojen pelitapa on haastava joukkueelle kuin joukkueelle. Kokoonpanosta puuttuu ainakin 3 pelaajaa, mutta eiköhän täydet kolme kenttää saada jalkeille. Huomenna vaaditaan samanlaista lentoa ja vielä enemmän mitä viime pelissä, jotta pisteet tästä pelistä saadaan jäämään kotia. Sitä lähetään hakemaan!

Seuraa heitä:

SB Paapat. Kimmo Lintala. Meitä vastaan ollut joka kerta pörssipäivä ja vaikea pidettävä.

TU. Viisikkopuolustus. Tämä pitää olla vähintään samalla tasolla mitä foxeja vastaan, mikäli voitosta haaveillaan.

Huomenna la 15.12 klo 14, Tervetuloa!

Tilastot

8 - 15

SB Paapat
3 - 22 - 73 - 6

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista