TU YJ - FF Jaro  4 - 3

Kokkola Kipparihalli

TU YJ - JARO 4-3

TAISTELUVOITTO! 4-3

Keskiviikko iltana pelattiin ensimmäinen PSL karsintaottelu ja vastassa FF Jaro. Ottelun alku oli TU YJ:lle pahin mahdollinen, vastustaja pääsi helpoista virheistä tekemään kolme maalia, joista yksi oli rankkarimaali, omasta mielestämme ihan puhdas olkapää-olkapäätilanne, mutta tuomari näki toisin ja tilanne 0-3.

Eka erän puolivälin aikoihin alkoi TU YJ pelitapa sitten tuottaa tulosta, hyökkäyksiä saatiin rakennettua kerta toisensa jälkeen ja kavennus saatiinkin ajassa 22min sitten tehtyä. Tästä 3min eteenpäin ja tilanne oli jo 2-3. Ote oli siirtynyt selvästi TU YJ:lle tässä vaiheessa. Nyt oli puolustus ja keskikenttä myös tahdissa viimeisen kolmanneksen kanssa, tulosta alkoi syntyä.

Tauolla päävalmentaja Niko Aihio antoi vielä viimeiset selvät ohjeet ja toinen erä alkoi, muutaman Jaron hyökkäyksen jälkeen peli alkoi kääntyä YJ:lle, hyviä hyökkäyksiä saatiin taas rakennettua ja 46min kohdalla Kaapo antoi vapauttavan syötön toppareiden välistä ja Mika sijoitti maata pitkin, tilanne 3-3. Tämän jälkeen seurasi molemmilta joukkueilta tarkkaa peliä, mitään ei otettu itsestäänselvyytenä. Kahdenkymmenen min ajan molemmat saivat luotua paikkoja, mutta TU sai kuitenkin rakennettua enemmän tilanteita ja nopeutta riitti vielä erän loppuun asti.

67min kohdalla Mika sai läpisyötön vasempaan laitaan ja lähti kuljettamaan röyhkeästi palloa maalia kohti, jolloin vastustajan puolustus joutui rikkomaan, mistä TU:lle seurasi rankkari. Mika teki maalin rankkarista, jonka jälkeen pelattiin vielä 3min + 3min lisäaikaa erittäin aggressiivista peliä molempiin suuntiin.Victor maalilla piti joukkuetta myös pystyssä loppuminuuteilla hienoilla torjunnoilla

Tilastot

4 - 3

FF Jaro
(2-3)
19'MaaliPeltokangas Otto
19'MaalisyöttöSalonen Mika
25'MaaliSalonen Mika
25'MaalisyöttöKotila Kaapo
46'MaaliSalonen Mika
46'MaalisyöttöKotila Kaapo
67'MaaliSalonen Mika